Jobba hos oss.

Kontaktbild

Kontakt

  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  • 08-702 10 10

Annan information

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är utbildad svetsare inom MIG-svetsning för dörrtillverkning och diverse smidesarbeten. Arbetet innebär att från ritningar och instruktioner behärska kapning, borrning, slipning och fräsnings arbete. Du arbetar till stor del i verkstaden men kommer även utföra monteringsarbete ute hos kund. Viktigt för denna tjänst är att arbeten utförs med noggranna toleranser. Det gäller också överlag att vara praktiskt lagd och händigt lagd. Arbetstiden är vardagar från 7-16.

Vem är du?

Du är utbildad inom svets och behärskar MIG. Meriterande är om du tidigare arbetat efter tillverkningsritningar och har en bakgrund inom lås arbete, glasarbete eller t.o.m. dörrtillverkning. För denna tjänst är körkort ett krav samt god svenska i tal och skrift. Du bör ha en god samarbetsförmåga, vara serviceinriktad samt flexibel. Utbildning inom företaget sker successivt.

Som person är du både händig och praktiskt lagd samt har ett logiskt och analytiskt förhållningssätt till ditt arbete. Du bör ha förmågan att göra rätt prioriteringar och ta fram information som du saknar.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Du får också möjligheten att arbeta tillsammans med ett glatt gäng.

Mvh Peter & Sture 

Kontaktformulär

Skicka ett meddelande. Alla fält med * måste fyllas i.

Hitta Oss

Stockholm Dörr & Smide AB
Storsätragränd 4
127 39 Skärholmen
Tele: 08-702 10 10